MJEKË TË ZGJEDHUR NGA TURQIA

Për problemet tuaja mjekësore

SI MUND T’JU NDIHMOJMË TË GJENI
MJEKUN SPECIALIST
PËR PROBLEMIN TUAJ MJEKËSOR?

Aplikimi

Dërgojini online ose na i sillni dokumentet tuaja mjekësore.

Aplikimi

Vlerësimi

Mjekët tanë me përvojë do të vlerësojnë me kujdes gjendjen tuaj mjekësore.

Hulumtimi

Ekipi ynë do të bëjë kërkime për gjendjen tuaj.

Ne do të kontaktojmë drejtpërdrejt me mjekët specialistë me përvojë nga rrjeti ynë i madh mjekësor në Turqi për problemin tuaj.

Hulumtimi

Rezultatet fillestare

Ne do t'ju paraqesim 2 ose 3 opsionet më të mira për ju.

Këto do të jenë opsione të ndryshme me mjekë dhe spitale të përzgjedhur. Ne do të diskutojmë së bashku për të vendosur për mjekun dhe spitalin më të mirë për rastin tuaj.
Ne do të organizojmë video-telefonata me mjekët që do të zgjidhni.

Takimi

Pas vendimit tuaj ne do të organizojmë takimet tuaja

Takimi

Ju udhëtoni në Turqi

Ju udhëtoni në Turqi për të marrë trajtimin tuaj

Trajtimi juaj do të jetë në spitalet moderne me mikpritje maksimale. Do të ketë staf për t'ju pritur në aeroport dhe transport për në spital. Shumica e spitaleve do të kenë përkthyes në gjuhën tuaj për t'ju bërë të ndiheni rehat.

Pagesa e Shërbimit

Shërbimi ynë është falas për ju

Ju nuk do te paguani për shërbimin tonë,pasi tarifa e shërbimit tonë paguhet nga spitalet brenda Rregullores së Agjencive të Turizmit Shëndetësor / Ministrisë së Shëndetësisë së Turqisë.

Pagesa e Shërbimit

Mbështetja e vazhdueshme

Kur të ktheheni, ju do të vazhdoni të keni suportin tonë për komunikim me mjekun tuaj si dhe për çdo pyetje që mund të keni.

TurkishDoctorsNet është krijuar për të ndihmuar njerëzit me probleme mjekësore;


  • Për të gjetur mjekët më me përvojë dhe më të specializuar në mënyrë të veçantë për problemin mjekësor të një pacienti pa detyrimin për tu kufizuar brenda një spitali të caktuar.
  • Dhënia e disa opsioneve për pacientët dhe familjarët e tyre, do të krijojë rezultate të ngjashme mjekësore por me rezultate të ndryshme financiare.
  • Mundësi për të diskutuar gjendjen mjekësore të pacientit me mjekët tanë me përvojë
  • Kontakt i drejtpërdrejtë me mjekët ekspertë për rastin mjekësor.

Contact

Image
Image

00355696482038
(whatsapp - English, Turkish, Italian, Albanian)
00355696698650
(direct call - English, Turkish, Italian, Albanian)

00905422326393
(Turkish, English)

info@turkishdoctors.net
All Rights Reserved TurkishDoctorsNet®Istanbul - Tirana - Prishtina - Nicosia

Search

Русский Türkçe
Shqip
English فارسی Italiano
Deutsch العربية